02-03-2019 08:58:20 Son Güncelleme: 02-03-2019 09:02:20

Başkan Erdoğan'dan Tokat'ta önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Tokat'ta partisinin mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. "Bizimle beraber yola çıkan insanlar şimdi başka trene biniyor" ifadesini kullanan Başkan Erdoğan açıklamalarını şöyle sürdürdü: Beraber yola çıktığımız insanlar şimdi bizim trenden inip başka trene biniyor. Bu dava birliği değildir, bugün bize ihanet edenler yarın gittikleri yere ihanet eder.
Başkan Erdoğan'dan Tokat'ta önemli açıklamalar

EKONOMİDEKİ OYUNU BOZMAK İÇİN SİZLERİN OYUNU İSTİYORUZ

Önümüzde yeni bir imtihan var. 31 Mart'ta yine sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Suriye'deki, Irak'taki ve ekonomideki oyunu bozmak için sizlerin oyunu istiyoruz. 31 Mart'ta Tokat'tan iradesine partisine sahip çıkmasını bekliyoruz.

Bugün ilçeler hariç 17'inci ildeyim ve devam ediyoruz. 31 Mart inşallah şimdiden büyük ve güçlü Türkiye'nin habercisi olsun.

Tokat yıllarca ihmal edilmenin aşçısını yaşamış bir şehrimizdir. Ankara yıllarca Tokat'ın dertlerine adeta sağır kesildi. Ta ki AK Parti iktidarına kadar. Biz öncelikle bu anlayışa son vererek başladık. 81 vilayetimizin her birine aynı kalitede hizmet götürmenin mücadelesini verdik.

İstanbul ve Ankara'daki hayat standardına Sivas'taki Tokat'taki vatandaşımız da sahip olsun istedik. Benim Tokatlı kardeşim ameliyat için iş bulmak için gurbete gitmek mecburiyetinde olmasın dedik.

SON 17 YILDA TOKAT'TA 13 KATRİLYON LİRA TUTARINDA YATIRIM YAPTIK.

Son 17 yılda Tokat'ta 13 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık. Tokat'ta 15 bin seyirci kapasiteli bir stadyum yapacağız. Tokat'ta 15 bin adet 71 adet konut projesini hayata geçirdik. Tokat Selçuklu ve Osmanlı'nın camilerle, medreselerle ilmek ilmek dokunduğu bir tarih şehridir.

Tokat'ta 16 kilometre bölünmüş yol vardı, biz buna 257 kilometre ilave ettik. Tokat'ta 3 baraj ve bir gölet inşa ettik Turhal barajının inşasında yarıyı geçtik. 500 yataklı devlet hastanesi dahil Tokat'a sağlıkta 14 hastaneden oluşan 23 adet tesis kazandırdık. Çiftçilerimize 940 milyon liralık tarımsal destek verdik.

31 MART'TAN SONRA ÇOK DAHA BÜYÜK HAMLELER YAPACAĞIZ

Türkiye milli menfaatlerini korumak için hiç kimseden icazet alma ihtiyacı duymuyorsa bu sizlerin sayesindedir. 31 Mart'tan sonra çok daha büyük hamleler yapacağız.

BERABER YOLA ÇIKTIĞIMIZ İNSANLAR ŞİMDİ...

Beraber yola çıktığımız insanlar şimdi bizim trenden inip başka trene biniyor. Bu dava birliği değildir, bugün bize ihane edenler yarın gittikleri yere ihanet eder.

•   Etiket

YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum